Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
debian:/home/aeternitas# aptitude safe-upgrade Czytanie list pakietów... Gotowe Budowanie drzewa zależności Odczyt informacji o stanie... Gotowe Odczyt dodatkowych informacji o stanie Inicjalizacja stanów pakietów... Gotowe Odczyt opisów zadań... Gotowe Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Uzupełnianie niespełnionych zależności... Następujące pakiety mają niespełnione zależności: libgd2-xpm: Jest w konflikcie z: libgd2 który jest pakietem wirtualnym. Jest w konflikcie z: libgd2-noxpm ale zaplanowana jest instalacja wersji 2.0.36~rc1~dfsg-3. libgd2-noxpm: Jest w konflikcie z: libgd2 który jest pakietem wirtualnym. Jest w konflikcie z: libgd2-xpm ale zainstalowana jest wersja 2.0.36~rc1~dfsg-3. debian:/home/aeternitas#
Usunięcie libgd2-noxpm i pozostawienie libgd2-xpm lub odwrotnie nie daje żadnych rezultatów.
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14795
Podejrzewam też, że problem zostanie rozwiązany automatycznie podczas full-upgrade.
Fascynujące, szukałem i "szukajka" mi nie znalazła, widocznie byłem nie dość dociekliwy ;]