Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
 Użytkownik
	No a dlaczego by mieli nie pamiętać? :) dug.net.pl to wspaniała strona, dzięki artykułom, oraz pomocy na forum naprawdę nauczyłem się bardzo bardzo dużo odnośnie systemu Linux z naciskiem na system debian :)

Członek DUG

No przyznaję się, że od dłuższego czasu najczęściej odwiedzaną stroną przez moją osobę jest właśnie dug.net.pl(kilkadziesiąt razy dziennie)
Nie śmiem proponować ale w forum przydało by się coś takiego, że gdy jak ktoś już rozwiąze swój probllem by albo zaznaczył że problem zozwiązany albo żeby napisał cos....

Ojciec Założyciel

Nie śmiem proponować ale w forum przydało by się coś takiego, że gdy jak ktoś już rozwiąze swój probllem by albo zaznaczył że problem zozwiązany albo żeby napisał cos....
Ależ to już jest rozwiązane - ze strony głównej i ze strony forum są linki do FAQ gdzie można (a nawet trzeba) dopisywać rozwiązania

Członek DUG

źle się wyraziłęm chodzi mi oto że jak ja mam jakiś problem i już go rozwiązę żebym mógł "zaznaczyć problem rozwiązany" by inni wiedzieli że problem rozwiązany lub nie.

Członek DUG

Nie zebym cos sugerowal :) ale na bratnim forum Slackware, jest taki mechanizm jak "Pomogl xx razy" Jesli pytajacy uwaza ze odpowiedz czyjas zaspokoila jego zadze wiedzy :) moze dodac temu kto udzielil tej rady jeden glos i pod jego nickiem pojawia sie od razu "Pomogl (inc 1) razy". To w sumie dosc mile, choc oczywiscie nie zastapi zwyczajowego "dziekuje " w poscie 
Pozdrawiam

Ojciec Założyciel
	Trochę się temat rozmywa, ale muszę tu napisać dużymi literami, że takiego pomocnika jak CZADMAN to ze świecą szukać.
Facet ma łeb jak komputer, jest piekielnie szybki i konkretny. Wielu ludzi zawdzięcza mu to że rozwiązali swoje problemy.

Członek DUG

Czadmang pomógł i mi z jackiem
ale ty bodzio też pomocny jesteś :)

Moderator

duzo osob jest pomocnych: biexi, bodzio, kamikaze, rychu, zlyzwierz, voti[czasami ;) ], prorook, Anonimek(matematyka), Tech i wielle wiele inych osob, jesli kogos pominalem przepraszam jak mi sie przypomni to dopisze
Do wszystkich wyzej wymienionych i ewentualnei nie wymienionych:
wielkie dzieki

Członek DUG

Ale rozmyliśm temat :)
a tan na boku moze zrobimy kącik podzieńkowań :)

Członek DUG

Ano dobry pomysl :)
Pozdrawiam

Bicycle repairman

Widzę, że o higienę także dbamy. :D
http://www.pis.dug.net.pl/
A w pierwszej chwili myślałem, że to jakaś polityczna strona. :)
Pozatym linkują do duga jeszcze np.  ci i ci.
Co by temat sprowadzić na właściwą ścieżkę i starać się nie popadać w samouwielbienie. ;-)

Członek DUG

jedna ciekawostka :)
wpiszcie w pl google debian :) a potem pcbsd i spójrzcie na 2 miejsce :)

Członek DUG

Byłem sobie dzsiaj w empiku i tam w "easylinux" wydanie na temat Sarge, przy okazji opisu pakietów DEB, jako wyszukiwarka tych pakietów była podana łącznie ze screenem strona http://dug.net.pl/date/szukaj.php. Również na końcu artukułu byyu podane ciekawe linki na temat debiana a jako link z nr 1 był dug.net.pl. Pogratulować :)