Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	sorry, ale usze zadac to pytanie -gdzie leżą Gorlice? wiem, że na południu, ja jestem z katowic, a Gorlice to tak mniej więcej gdzie?
Trasa: Krosno - Jasło - Gorlice - Nowy Sącz
30 km od Jasła
40 km od Sącza
40 km od Krynicy
120 km od Krakowa
160 km od Katowic
20 km od granicy
Współrzędne. 49o40' N 21o10'
Wystarczy ???? hehehehe

prawiczek erotoman
 prawiczek erotoman
	do sącza to mamy tak chyba ze 48 ;]

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	do sącza to mamy tak chyba ze 48 ;]
NIE - jeżdże to wiem

elektryk dyżurny
 elektryk dyżurny

btw jak jechałem w bieszczady to widziałem gorlice z pociągu, nawet taka sobie mieścina
nie taki betonowy kibel jak u mnie :/

prawiczek erotoman
 prawiczek erotoman
	z pociągu to widac tylko gdzie żule piją :]
 Site Admin
 Site Admin

Członek DUG
 Członek DUG

najważniejsze, że już wiem. Rowerkiem, to ja od tak sobie do Was nie podjade. (czasu na powrót tego samego dnia nie starczy...) ;D

matka przelozona
 matka przelozona

Użytkownik
 Użytkownik

to co z tym zlotem ?? będzie w ogóle ??

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	A cholera wie, tak my przegadali całe wakacje, teraz zaczyna się rok akademicki i dupa.
Tzn. tak - ja mam wojną chatę (całe mieszkanie 2 pokoje) jak ktoś przyjedzie to ma gdzie mieszkać.

Moderator
 Moderator

A kto moze sie natym zlocie zjawic ? Wasza paczka z Gorlic czy wszyscy wielbiciele debianka z tej stronki ;-)

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	no bez jaj, co za radość z picia z Biexi, jak razem i tak pijemy :)

matka przelozona
 matka przelozona

Moderator
 Moderator

W sumie juz wakacje dobiegly konca ale moze znajdzie sie kilku chetnych na zlocik ;) W pazdzierniku jeszcze nauki nie ma za duzo ;-) wiec w jakis weekend mozna by zrobic :D

Moderator
 Moderator

Na forum Kadu już 2 razy próbowaliśmy zrobić taki zlot. Nie doszło do skutku, a szkoda.

elektryk dyżurny
 elektryk dyżurny

no niestety :(
yh no ale vino z vina to by się zdało zapodać... na przyszły rok jakoś musimy się ugadać dopiero :(

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	Widzisz Prezu, bo to jest tak - każdy by chciał aby było najbliżej jego chałupy. Zrobiliśmy nawet głosowanie i wyszło... Bieszczady i  Gorlice. Tylko młodzi by chcieli przyjechać ale są za młodzi aby ich rodzice puścili, a starzy - hmmm - jak nasi posłowie :) tylko gadają.
W sumie najwięcej ludzi na forum jest z Gorlic, potem Katowice, Kraków i Wrocław. Z tym że jest to nieadekwatne bo nie wszyscy podają miejscowość.
No i tak to się rozlazło, a szkoda

Członek DUG
 Członek DUG

no fajnie Gorlice małe miasto a ja sie jeszcze z nikim nigdy nie widziałem z ludzi z DUGU 
Bodzio ostatnio stwierdziłem że mamy wspólnych znajomych :D

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	Bo tu wszystkie koty mówią sobie na Ty.
Przyjdź do Sanepidu - wejście do pokoju poznasz po pingwinie :)

Votisław Naczelnik
 Votisław Naczelnik

Co ro picia z BiExi to ja juz piem z szefową :))
To była wigilia w Krakowie

Członek DUG
 Członek DUG

no ciekawe kiedy jak zapieprzam jak debil w szkole po 8-9 lekcji :)

prawiczek erotoman
 prawiczek erotoman
	no fajnie Gorlice małe miasto a ja sie jeszcze z nikim nigdy nie widziałem z ludzi z DUGU
może dla tego że:
zapieprzam jak debil w szkole po 8-9 lekcji

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	Ponieważ nikt nie chciał jechać - ZLOT się odbył w miejscowości Zawoja koło Babiej Góry.
Szkoda że nie było więcej DUG-owiczów, ale dzielnie we dwójkę reprezentowaliśmy DUG-a, czyli sami siebie :D
Na zdjęciach są Prezu i ja. A to zjawisko obok Prezu to jego Aga. I myślcie sobie co chcecie, ale pozwala mu pić piwo :D

Moderator
 Moderator

eeee czemunie bylo zadnej inforamcji o zlocie :)

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	aaa, to się odbyło tak samoistnie :D - Prezu na wczasach, a ja na szkoleniu. A że było niedaleko to podleciałem.