Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A więc 12zł miesięcznie i 5Gb na maszynie z Debianem. Już kiedyś o tym pisałem jak w to wchodziłem i niektórzy byli sceptycznie nastawieni. No mimo wszystko wierze w ludzi, miałem kase więc zapłaciłem (trzeba zapłacić za rok z góry) i były problemy jak wszystko ruszało. Ale od nowego roku wymienili maszyne główną i wszystko śmiga bezawaryjnie, poza kilkoma resetami w nocy (jakieś updaty software/hardware). W każdym bądź razie ja korzystam może nie w 100% ale zawsze dobrze mieć takie konto z 100Mbit łączem :)
Więcej tutaj
http://rootnode.pl/Inicjatywa
Co o tym myślicie ? Ile osób ma podobne konta ? Macie coś podobnego gdzie możnaby było wykupić konto ?
"zabronione jest (...)wyprowadzanie ataków typu Denial of Service"
a kupiłbym :D rddos z takiej maszyny na łaczu 100 Mbit.. mrr.. :D
O tym rootnode to już tyle newsów było że naprawde zaczynam wietrzyć jakiś podstęp:) Ale takie konto to by mi się przydało, xanax napisz mi jeszcze, czy jest tam www oraz czy można używać innego klienta torrentów oprócz tego vtorrent (czy jakoś tak)
O tym rootnode to już tyle newsów było że naprawde zaczynam wietrzyć jakiś podstęp:) Ale takie konto to by mi się przydało, xanax napisz mi jeszcze, czy jest tam www oraz czy można używać innego klienta torrentów oprócz tego vtorrent (czy jakoś tak)
Aktualnie rtorrent działa, etgo vtorrenta mieli wprowadzać ale narazie jest cisza. Mam nadzieje, że tego nie zrobią :) Co do www to działa (php,mysql) sam nieuzywam ale jest jakiś system zarządzania bazami. Jestem z nimi od samego początku i nie wydaje mi się żeby to był podstęp :)
No bo 12zł miesięcznie jest OK, ale 144 rocznie płatne z góry już mniej (jak dla mnie). Ale oferta jak wspomniałem kusząca, jak wprowadzą opłaty miesięczne piszę się na pewno:)
owca:
Duzo ciekawych rzeczy. Screen, miejsce na jakies dane i pare innych :P
A można na takim koncie sciągać z sieci eMule?
jak odpalisz mldonkey to pewnie tak ;]
ale ta cena...
ja sprawilem sobie za 30 miesiecznie. i w sumie nie mam poki co powodow do narzekania.
www.netzip.com.pl
jak odpalisz mldonkey to pewnie tak ;]
Wypytałem ich o możliwość instalacji mldonkey, można zainstalować ale są limity tranferu (dl: 300kbajtow/s w i up: 30 kbajtow/s).