Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Usunąłem pakiet kicker-kickoff bo robił problemy konfiguracyjne.
Bravo ;] Ja usunalem KTorrenta, bo wolno pobieral i zamulal mi kompa! Kto da wiecej ;p
Ja też wywalilem Ktorrent bo zamulał:P Napalm jaki program teraz używasz??:P
Usunąłem pakiet kicker-kickoff bo robił problemy konfiguracyjne.
Łączę się w bólu.
Ja też wywalilem Ktorrent bo zamulał:P Napalm jaki program teraz używasz??:P
Już nie pobieram z torrentow, a ty zrob tak jak mowi szczypior88, rtorrent jest najlepszy.
ja "usunalem" kurz z mojego biurka.. jestem zly bo mialem zapisany "na nim" wazny numer telefonu.. juz go nie odzyskam:| (wniosek.. zapisujcie numery w telefonach lub na kartce:))
usunalem takze kadu :) only jabber ;)
Ja usunełem złe wspomnienia z pamięci ;p
A ja jakbym mógł to bym zamknął ten topic.
A ja jakbym mógł to bym zamknął ten topic.
Zrobiłeś znacznego offtopa bo mówimy o usuwaniu a nie o zamykaniu więc twój post poprawnie powinien brzemieć
A ja jakbym mógł to bym USUNĄŁ ten topic.
To miał być post... do "Większe ikony w kde-menu" ale napisał się nowy topic. Przenieście to do Luźnych Rozmówek.
Ja lewą, górną szóstkę, bo bolała.
Ja prawa dolna szostke i dwie dolne osemki. Bo pani dentystka powiedziala, ze inaczej to nie da rady. Bolalo ;-(
a ja usunąłem piwo z klawiatury. Wczora żona mi wlała pół puszki. Mimo że usunąłem - laptop nie działa :(
Ja prawa dolna szostke i dwie dolne osemki. Bo pani dentystka powiedziala, ze inaczej to nie da rady. Bolalo ;-(
ja cztery ósemki naraz, ale naćpali mnie wtedy :D
A właśnie został usunięty błąd odnośnie ilości (daty grudzień 2007) użytkowników na forum, teraz możemy bić rekordy.... :)
Ja to chętnie jeszcze jakiegoś Windowsa bym usunął...chyba sobie zainstaluje =)
Ja usunąłem się z życia kobiety którą bardzo kocham.
jak juz sie tak wszyscy usuwaja, ja tez, cala osobowosc do rekompilacji dalem
Usunąłem ekosystem z mojego biurka. Istoty które wyewoluowały w tym środowisku były bliskie wynalezienia koła ;]
ja usunąłem z pamięci brak wspomnień z sobotniego wieczoru
świeża instalka shita. po raz trzeci odinstalowuję stery od drukarki i instaluję je nazad. jak jej nie widział szit cudowny, tak i nadal, suczy syn, nie widzi. dopiero za kolejną razą mnię olśniło i usunąłem to takie dziwne urzadzenie ze znaczkiem zapytania w 'menedżerze urządzeń'. wtedy wziął zajażył i zatrybił, drukarka sie cudownie pojawiła w tymże pięknym systemie i nawet drukuje!
każdy człowiek, który posiada mózg, wie, co to jest 'logika'. sprytniejsi wiedzą, że istnieje logika cyfrowa. jeszcze bardziej kumaci wyznają logikę ujemną. ale jeśli chodzi o sposób rozumowania przy obsłudze systemów windows, to już członek wie, co poeta miał na myśli.