Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Pan inż. Cyc

Poniewaz ten temat zostal poruszony na errorze to zakladam watek, gdyz pewien osobnik co sie za to garnal widac zapomnial :>
Plan jest taki, zeby wybrac miejsce najpierw i propozycje byly dwie labo centralna Polska zeby kazdy mial wzglednie blisko, albo nad morzem.
Kwestia terminu tez bedzie do ustalenia ale fajni by bylo gdyby to byl jakis weekend w stylu, w piatek wieczorem jest zjazd, zapoznianie (picie), kolacja (picie) oczywiscie szukanie jakiejs kwatery (to byloby raczej wczesniej zalatwione) no i potem ... picie ;D Nastepnie sopbota przeznaczona na chlanie plus bzdury, i w niedziele trzezwiejemy i wieczorem do domu.
No dobra az tyle picia by nie bylo, to na kolacje darujemy sobie ;]
Hmm nie widze tutaj ankiety, no to bedzie taka fejk ankieta.
a) morze
b) Łódź (to zostalo obrane za punkt centralnej Polski)
A i nie chce widziec wypowiedzi osob ktore nie bylyby zdecydowane czyli w stylu "jestem z a), ale raczej mnie nie bedzie".
A dla tych co liczyliby na majowy weekend to jest on chyba za szybko zeby sie zorganizowac, choc z drugej strony to ponad 1,5 miesiaca, wiec gdyby wziac sie w garsc...
Bodzio, albo ktos tam kto znajdzie wolne 20sekund, podpiac prosze :)
Ostatnio edytowany przez qluk (2009-03-06 19:52:13)

prawie jak admin

Ja postaram się być, jestem z Gdyni więc preferuje nad morzem :)
a co do Łodzi,,, nie będzie przypadkiem drogo?

Ojciec Założyciel
	thalcave napisał(-a):
a co do Łodzi,,, nie będzie przypadkiem drogo?
czemu nie byłes na Helu jak chlaliśmy z rychem i Techem ??

elektryk dyżurny

morze, bo nad morzem już raz wypaliło - szlak został przetarty, więc drugą razą będzie łatwiej. oczywiście sezon letni.

Pan inż. Cyc

Hmm podam przyklad, jak sie wybralem do gorlic (bylem sam) na weekend to zamknalem sie w kwocie cos chyba  ~100zl o ile nie mniej, musialbym dokladnie sprawdzic. Co prawda dużo skorzytałem z gosciny Bodzia i jego żony z co jestem im bardzo wdzieczny bo to byl naprawde swietny weekend. Wiec gdyby bylo wiecej osob to i tak sadze ze daloby rade w niewiekszej kwocie sie zamknac na osobe. wiadomo ze na to mialby tez wplyw okres w ktorym by to bylo (sezon, poza sezonem). Wiec ostetczna decyzja bylaby po policzeniu ile by to +/- bylo bo wiadomo, nie kazdy pracuej i jest w stanie przeznaczyc tyle na taki wyjazd.
Kurde na zaluje ze nie moglem miec wolnego zeby wbic do Was nad morze wtedy :(
Ostatnio edytowany przez qluk (2009-03-06 21:07:20)

Ojciec Założyciel
	Piszesz o tym hoteliku naprzeciw mojej chałupy, a ja mam informacje od moich dziewczyn z roboty, (kontrolują ten obiekt) że najtaniej i pewnie najsympatyczniej jest w schronisku na Magórze Małastowskiej. Tylko niestety jest to kawałek od Gorlic. A jest jeszcze kilka ciekawych miejsc - np. stadnina koni którą prowadzi moja kumpela w Gładyszowie, i druga w Smerekowcu. Widoki takie że zapomnieć się można, no ale do tego musi być pogoda,bo jak leje to... ostatni zlot Politechniki Krakowskiej skończył się w błocie i deszczu.
Jak ustalicie Gorlice to noclegi załatwię

prawie jak admin

Bodzio napisał(-a):
thalcave napisał(-a):
a co do Łodzi,,, nie będzie przypadkiem drogo?czemu nie byłes na Helu jak chlaliśmy z rychem i Techem ??
musiałem przespać... ale bardzo żałuje :) Tego meetingu nie przegapie

Wredotka

Ja proponuje wam ustalić sztywny termin i miejsce. Zeby znów nie rozwlekać i nie zastanawiać się. Kto będzie mógł i chciał - przyjedzie.

elektryk dyżurny

proponuję początek września - jeszcze ciepło, a już po sezonie, więc mniej narodu i niższe ceny. no i dobrze byłoby na zlot przeznaczyć cały łyk-end.

Wredotka

rychu, na początku września to ja mam szkołe. No ale może jakoś sie da.
Nie wiem jak Ty, ale ja myślę o Sobieszewie :P

Piwo DUG

Sobieszowo zadupie nie ma tam nic
qluk pierwszy padnie jak popróbuje zemną pić gwarant na 1000 %
Ostatnio edytowany przez Ryszard (2009-03-07 11:19:52)

złodziej wirków ]:->
	Jak już się zdecydujecie co, gdzie kiedy i dlaczego tak drogo to się ustosunkuję ;) Dużo zależy od roboty i finansów - jak w robocie dadzą wolne to finanse się znajdą ;)
Thalcave - być może że na majowy weekend 1-4 będę w 3 city xD

Wredotka

Ja proponuje, żeby wiosną (jak juz ciepło się zrobi) jakaś mądra głowa tego forum, po uzgodnieniu faktu z innymi mądrymi głowami, krzyknęła sztywno kiedy i gdzie. Co by się nie pieprzyć z tematem (tak jak to było w przypadku koszulki). Jak komuś nie będzie pasowało, to poczeka do następnego zlotu.

elektryk dyżurny

sobieszewo jest kul, bo jest kawał plaży do zbierania bursztynków, grobla do spacerowania, prom przez wisłę i można się karnąć z mikoszewa do sztuthofu wąskotorówką. mi się podoba

Wredotka

rychu, zrobimy tak. Upijecie sie i pojdzimy na groble, a na jej koncu dokończycie :] kto ma silna glowe ten dojdzie bez pawia podrodze:]
A jak już będziemy przy falochronie zadzwonimy do tej pizzerii  przy rondzie i zapytamy czy maja ochotników żeby nam pizze dostarczyć ;] - zawsze byłam ciekawa czy by sie zgodzili w razie wiekszego zamownenia :]
Nie wiem jak wy, ale ja (i rychu chyba tez ) wole sobeiszewo. Znam tą miescine jak własną kieszeń- jest spoko.znajomych z pensjonatem tez tam mam, zawsze mozna kombinowac z noclegiem.  
/sorx za literowki- prawa lapa uszkozona.
sobieszewo=ogolem wyspa. W mikoszewie tez widzialam tanie noclegi, domki 2-3-4 osobowe.
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-03-07 21:34:07)

elektryk dyżurny

daj spokój, grobla to tylko na trzeźwo :] nie wiem czy pamiętasz, ale parę lat temu na groblę wpierdzielił się holownik, bo załoga z kapitanem włącznie byli napruci jak świnie
później dorzucę parę fotów :] ogólnie moim zdaniem sobieszewo to bardzo fajny pomysł. no i jest ujście wisły - to trzeba zobaczyć :p

złodziej wirków ]:->
	Kann sein :) Teraz jeszcze termin i można zbierać fundusze :) Nigdy nie byłem więc chętnie się wybiorę ;)

Piwo DUG

elektryk dyżurny

właśnie, że przyjedziesz i członek

Wredotka

ja bylam siedem, przyjade i ósmy jak będzie trzeba. Zreszta mam tam znajomych- wypada odwiedzić. Kurde, lubie tą wyspe, najlepsze lata tam spędziłam. więc..:P
Ryszard: jak tak bardzo be to ulokujemy cie w mikoszewie, albo świbnie :]
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-03-08 09:50:39)

elektryk dyżurny

Trin napisał(-a):
Ryszard: jak tak bardzo be to ulokujemy cie w mikoszewie, albo świbnie :]
albo w ruinach rezydencji tego bandyty ss obergruppenfuhrehra alberta fostera. można obejrzeć po drodze.
ew. można też obczaić rejs ewunią* z  krynicy do fromborka, zobaczyć wahadło foucaulta i wieżę kopernika, oraz współczesne obserwatorium astronomiczne :] co prawda we wakacje widoczność gwiazdów jest trochę frajerska, ale zawsze cóś.
___
*) ewunia (wulg.) - statek żeglugi śródlądowej

Piwo DUG

Pan inż. Cyc

Ja tam nawet i do władywostoku pojade, byle by termin byl dobry :)

elektryk dyżurny

a Ryszard to mi wysyła smsy z pogróżkami i truje dupę, żeby nie sobieszewo.
Trin, co myślisz o okolicach krynicy albo jastrzębiej dziury?