Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Witam jaki potrzebny jest pakiet, żeby w trakcie kopiowania pliku np. z partycji na partycje pokazywał prędkość kopiowania?
mc podaje predkosc
W czym to kopiujesz?
Tak ale chodzi mi o to że gdy kopiuje plik z partycji na partycje w Nautilusie pokazuje mi prędkość kopiowania, a nie przez jakiś program. W ubu pokazuje coś takiego odrazu to i w Debianie powinna być taka możliwość.
Na GNOME się nie znam, ale popatrzyłem na pakiety rekomendowane przez nautilusa. Jeśli odpowiedniej funkcjonalności nie zapewni libgnomevfs2-extra, to albo po prostu wymagana jest nowsza wersja GNOME, albo... nie wiem.
PS Nie to, że dzielę włos na czworo, ale Nautilus to też program. ;)
O ile pamiętam to pokazuje ile czasu pozostało.
Może w samym nautilusie idzie to gdzieś zmienić.
libgnomevfs2-extra ten pakiet mam zainstalowany i niema tego o co mi chodzi. Może faktycznie jest wymagana nowsza wersja Gnome. A w nautilusie niemam pojęcia gdzie to przestawić szukałem, ale nic takiego nie znalazłem.
Chyba jednak sprawa rozbija się o nowsze gnome.
Dziś po raz pierwszy od kilku dni odpaliłem archa którego mam na drugiej partycji i sprawdziłem to.
Tutaj pokazuje prędkość kopiowania.Wersja gnome 2.24.3
Pewnie masz racje. Dzięki i pozadrawiam.
Strony: 1