Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Gentoowy Głupek

Trin napisał(-a):
crazyperson...byś wiedział jak Bodzio się ze mnie smiał gdy wyraziłam swoje zdziwienie co do jego wieku i jeszcze zarzuciłam ze mnie wkręca ;)
Nie róbcie z Bodzia takiego staruszka, bo się obrażę, gdyż sam jestem niewiele młodszy :D

Ojciec Założyciel
	Ależ dzieci moje kochane - ja się czuję jak 18-tka :P

fakam fszycho
	Wy się tego bójcie a nie dajcie się podpuszczać producentom leków! Witamina C? Pomaga, tym którzy mają niedobór, rutinoscorbin? Placebo! :)

Ojciec Założyciel
	rutinoscorbin nie jest placebo. Zdaję sobie sprawę, że nie jest lekiem na grypę, ale...
działanie rutinoscorbinu polega na uszczelnianiu ścian komórek w naszym organizmie. Nie obroni przed zainfekowaniem się wirusem (jakimkolwiek), ale utrudnia jego przenikanie do komórek - a tym samym namnażanie.
Więc warto

fakam fszycho
	Bodzio napisał(-a):
Więc warto
O, lobby aptekarskie! 
;)
Czytałem kiedyś we "Wprost", że nie ma przekonujących i mocnych dowodów nt. działania rutyny....
Ja generalnie staram się nie brać tabletek i przez ostatnie ~5 lat brałem kilka razy aspirynę oraz węgiel i salotannal - na sraczkę (choć generalnie uważam, że nie powinno się jej zatrzymywać - trzeba się wyczyścić :)) )
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2009-11-20 10:33:52)

Admin łajza

Na sraczkę to jest uniwersalne remedium — gorzałka. :)

Ojciec Założyciel
	ippo76 napisał(-a):
Czytałem kiedyś we "Wprost", że nie ma przekonujących i mocnych dowodów nt. działania rutyny....
rutyna najlepsza jest w łóżku...

fakam fszycho
	azhag napisał(-a):
Wiesz, że coś w tym jest? Być może chodzi o antybakteryjne działanie alkoholu? Czasami mam wrażenie, że pomaga. Oczywiście, jeśli problem trwa dłużej, albo organizm jest odwodniony, to alkoholu nie polecam bo można sobie krzywdę zrobić...

fakam fszycho
	Bodzio napisał(-a):
rutyna najlepsza jest w łóżku...
Znowu się nie zgodzę - podobno rutyna w łóżku zabija :)
 Użytkownik

azhag napisał(-a):
A ja się nie zgodzę! Gorzałka hamuje wchłanianie wody w jelitach, a więc "nasze dzieło" jest jeszcze bardziej rozwodnione...;) Jesteśmy obleśni.;)

Ojciec Założyciel
	Obaj krytykujecie starszych, a to jest niebezpieczne :P

Admin łajza

ippo76 napisał(-a):
Wiesz, że coś w tym jest? Być może chodzi o antybakteryjne działanie alkoholu? Czasami mam wrażenie, że pomaga.
Myślę, że chodzi o pobudzenie trawienia.
crazyperson1 napisał(-a):
A ja się nie zgodzę!
Jako nerd odpowiem tylko: SOA #1. ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-11-20 11:16:04)

fakam fszycho
	azhag napisał(-a):
Myślę, że chodzi o pobudzenie trawienia.
No, każdy wie lepiej, co mu dolega i co mu pomaga ;) No to po maluchu!
 Użytkownik

Bodzio napisał(-a):
Obaj krytykujecie starszych, a to jest niebezpieczne :P
Przepraszam (a na twarzy mej dostrzec można skruchę)!!!;) Musze się bardziej przyłożyć do tej medycyny.;)

fakam fszycho
	crazyperson1 napisał(-a):
A ja się nie zgodzę! Gorzałka hamuje wchłanianie wody w jelitach, a więc "nasze dzieło" jest jeszcze bardziej rozwodnione...;) Jesteśmy obleśni.;)
Galopujące kleksy - samo życie....
;)

Admin łajza

Jak Wredotka to przeczyta, to nie pozostanie po was — nomen omen — mokra plama.

Użytkownik
	ale alkohol powoduje także nagromadzenie sków żołądkowych :) czyli zgaga na następny dzień ^^
a co do sraczki ^^ to lepiej to przejść w końcu to reakcja organizmu

złodziej wirków ]:->
	Przez ostatnie kilka lat leków nie łykam żadnych. Kilka razy tylko byłem zmuszony i muszę powiedzieć, że najlepsza kombinacja to Ketalno 100 i piwo xD Znieczulenie gwarantowane, a i świetnie działa przeciwbólowo - jeden minus ketanolu nie idzie kupić (normalnymi drogami) bez recepty ;] A co do mokrych plam - jak człowiek choć troszke pobiega na trasie wyrko-łazienka to można schudnąć więc nie jest tak źle :))

Wredotka

Bodzio napisał(-a):
Ależ dzieci moje kochane - ja się czuję jak 18-tka :P
Tak tak, a potem będzie "rycząca 40-stka" :)
Jesteście obrzydliwi jak włos na gównie.
:D
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-11-20 17:15:32)