Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda sprawa z koszulkami DUGa. Chętnie taką bym nabył. Czytałem temat http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14228, ale ostatnia wiadomość jest z ubiegłego roku i nie wiem na czym stanęło.

Oldtimer

OT: podepnę się do tematu, odnośnie samej promocji DUG'a oraz organizacji pewnych spraw które stanowią domenę DUG'a - sugeruję, by tego typu sprawy, jak zapisy do gangu, prośby o przyjęcie, podania o dostęp do ssh, ftp, wnioski, sugestie (jak ta na przykład), oraz inne organizacyjne sprawy, które lądują w tym podforum → przenieść np. do zew. infrastruktury gdzie tematy odnośnie spraw organizacyjnych poruszać...
Mogło by to usprawnić działania administratorów całości i moderatorów forum. Bo jak narazie obserwuję, wszelkie tego typu sprawy (jak na przykład zbiórka na serwer, sprawy odnośnie XMPP w domenie DUG, zapisy do gangu) podejmowane są w postaci wątków...
Prawdą jest że tym żyje forum :)
Koniec OT :)
Pozdrawiam

Członek DUG

wojciech.gosciniak napisał(-a):
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda sprawa z koszulkami DUGa. Chętnie taką bym nabył. Czytałem temat http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14228, ale ostatnia wiadomość jest z ubiegłego roku i nie wiem na czym stanęło.
Mało uważnie czytałeś ;D Czekaliśmy na odzew pewnego delikwenta który deklarował się że zajmie sie tymi koszulkami a gdy się w końcu doczekaliśmy próbka okazała sie "gówniana" jakościowo ;) I chyba dalej nic nie było :P

Ojciec Założyciel
	giegiel napisał(-a):
...próbka okazała sie "gówniana" jakościowo ;) I chyba dalej nic nie było :P
Było :P - moja żona wzięła ją na szmatę do mebli hehehe :)
Temat wraca jak bumerang.
Dobra, zdradzę plany. Rozmawiałem na ten temat z Biexi. Z tym, że teraz będzie inaczej. Wprawdzie będę musiał zainwestować trochę swojej kasy, lecz myślę że to będzie pewna inwestycja.
Jak będę miał koszulki w domu, wtedy pójdzie info na forum i będzieci mogli sobie kupić.
I jeszcze jedno - nie będę szkłem dupy podcierał, czyli: bardzo dobra jakość, nadruk sito, a co za tym idzie - cena nie będzie po 15 zł tylko trrrrrroooochę więcej :)
Ok, dzięki za informacje.
Bodzio napisał(-a):
cena nie będzie po 15 zł tylko trrrrrroooochę więcej :)
Mam nadzieję, że cena koszulki nie będzie wyższa od 30zł. Nie wliczając kosztów przesyłki.

Ojciec Założyciel
	Była taka babka, co sprzedawała koszulki na szczycie Rysów. Kosztowało to wtedy 300 SK = 30 zł. Ludziowie brali jak ciepłe bułeczki :)
Co do ceny to wiadomo, nie przegną.
Szykuję jeszcze jedną niespodziankę :) nie powiem, nie pytać :P

Psuj

Dobre koszulki reklamowe kosztują ok. 50 zł za sztukę.

[=Centos=]

Użytkownik

Dobrej jakości surowa  koszulka to minimum 15-20zł w hurcie taka była cena w ubiegłym roku.
Plus nadruki, koszty przygotowania, zysk  itp.
Lepiej mieć koszulkę dobrej jakości. Nie cierpię tandety.
Żona  Bodzia od razu rozpoznała jakość poprzedniego produktu.
Pozdrowienia

matka przelozona

Pan inż. Cyc

No nie, a taka piękna koszulka była ;)

Wredotka

Piękna..do pierwszego prania? Czy tak z marszu badziewie? Bo nieraz się mozna naciąć, piękna bluzeczka a po pierwszym pranku szmatka. Mam takie zboczenie że patrzę na szwy i metkę.

Członek DUG

Z tego co pamiętam wyglądała jak papier śniadaniowy :P ale teraz będą wyjeb** grube bawełniane koszuleczki :)

[=Centos=]

Ojciec Założyciel
	Spuśćmy zasłonę milczenia :)

Pan inż. Cyc

:D
Teraz będzie na garbowanej skórze wypalone rozgrzanym żelazem :)
Albo wyhaftowane

Użytkownik

Może wróci ten temat? Fajna koszulka przydała by się na wiosnę :) a reklama forum chyba jest jak najbardziej ok.

Wredotka

Ostatnio sporo się mówiło o tym, że reprezentacja Polski nie powinna mieć koszulek z jakimś dziwnym orzełkiem nie przypominającym orzełka więc...
ja mogę dać swoje foto na przód koszulki, jako żywa maskotka forum ;-P 
joke.
Ostatnio edytowany przez Trin (2011-12-20 17:57:01)

Użytkownik

reprezentacja Polski nie powinna mieć koszulek z jakimś dziwnym orzełkiem nie przypominającym orzełka
Niee, tutaj chodziło o to, żeby nie bezcześcić bardziej symboli Polski :D (Nie wiem czy rozumiecie)
Fervi

Wredotka

fervi napisał(-a):
reprezentacja Polski nie powinna mieć koszulek z jakimś dziwnym orzełkiem nie przypominającym orzełka
Niee, tutaj chodziło o to, żeby nie bezcześcić bardziej symboli Polski :D (Nie wiem czy rozumiecie)
Fervi
mwuahaha :D (potrzebowałam na tą reakcję około minuty)

Imperator

na alledrogo tez maja. Tylko bez logo duga . :P . Moze jakiejs firmie kazac zrobić
http://allegro.pl/listing.php/search?utm_source=ope … ing=debian+xl

Admin łajza

Pytanie brzmi: jaka jakość?

Użytkownik

dajcie lepiej do sciagniecia logo.svg kazdy sobie przeskaluje w inkscape jak chce potem druk, wycinanka, troche farby akrylowej, gabka i na koszulke. 
tego motylka tak zrobilem corci:
http://pinkflood.uphero.com/images/dizajn/d13.jpg

elektryk dyżurny

dla dziecka można tą metodą zrobić, ale na koszulce dla brzuchatego pana to już trochę za małe by było