Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Użytkownik
czy da sie zrobic zeby basy nei byly takie denne w amaroku?? uzywam alsy jak cos?? bo jak podkrece na soobwoferze bas to sie wytrzymac nei da... a na winshicie basy mam ladne... bawie sie alsamixerem ale cos mnei to nei wychodzi... karta SB live 5.1 digital

Bicycle repairman

Użytkownik

Bicycle repairman

Członek DUG
nie ustawiaj PCM na maxa (maxymalnie 90%) wogle staraj sie nie dawać ssuwaków na maxa i jeżeli to możliwe to lepiej podkręcać sprzętowo. Ja mam ladnie mixer, equalizer i sprzęt ustawiony i pyka doskonale :D

Członek DUG
ja mam natomiast inny problem, live na pokladzie w jajko wkopilowane co trzeba ( albo tak mi sie tylko wydaje ), a podczas startu systemu dostaje komunikat ze emu10k1 disabled in configuration..jesli chodzi o system ,to w kmix mam wyraznie zaznaczone ze korzysta z soundblastera, jednak gdy wgrywam alsa, i daje alsaconf, dostaje komunikat o braku urzadzenia :)
ciekawe... jakies pomysly??

Bicycle repairman

Członek DUG

Bicycle repairman

Aalsaconf buduje bazę dancyh kart na podstawie instniejących modułów jądra. Polecam wkompilowanie dzięku jako moduły, to sporo ułatwia życie.

Członek DUG