Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wersja 1.3 ma taką opcję, jest w backportach dla stable.
Tak? Dziwne, bo u siebie nie mam, mam tylko wersję 1.1.
deb http://backports.debian.org/debian-backports squeeze-backports main contrib non-free
O ile wiem, to powyższy wpis jest poprawny. Może muszę jeszcze coś dodać? Lista paczek aktualna.
mati75 jesteś pewny? Ja bym powiedział, że nie ma takiego klasycznego okna alt+tab we fluxboksie, był to jeden z powodów dla którego przesiadłem sie na openboksa.
PavloAkaLogan:
apt-cache policy fluxbox
aptitude -t squeeze-backports install fluxbox
svL napisał(-a):
mati75 jesteś pewny? Ja bym powiedział, że nie ma takiego klasycznego okna alt+tab we fluxboksie, był to jeden z powodów dla którego przesiadłem sie na openboksa.
Ponoć od wersja 1.3 jest, ale to się trzeba azhaga pytać.
mati75 napisał(-a):
svL napisał(-a):
Ponoć od wersja 1.3 jest, ale to się trzeba azhaga pytać.
Ech, zawsze wszystko na mnie. ;)
Typowego podglądu, jakiego większość osób się spodziewa, nie ma we Fluxboksie. Najbliżej tego będzie ClientMenu (tu podpięte pod Meta+Tab):
Mod4 Tab :ClientMenu (Workspace=[current])
Typowego podglądu, jakiego większość osób się spodziewa, nie ma we Fluxboksie.
czyli nadal mam na co czekać ;-)