Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Podobno człowiek...;)

Dzisiaj było elegancko:
Hiszpania ws Włochy 1:1 -  kawałek ładnego footbaall'u
a potem masakra Irlandczyków, Chorwaci byli bezlitosni, jak ostatnio patrzyłem, było 3:1  (92 minuta).
Pozdrawiam
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-10 22:57:40)

Szczawiożerca

kamikaze napisał(-a):
http://www.youtube.com/watch?v=e0fNKUXIL6k ;]
Tekst ciekawszy niż oryginał ;)
Ładnie sobie Chorwaci pograli.

Podobno człowiek...;)

A właśnie w wiadomościach mówili, że jakieś kozy przewidziały 3:1 dla Rosji, w meczu z Polską (w TVP-Info).
Jak można tak straszyć naszych drużynników :P
Mam nadzieję, że nie będą słuchać jakichś kóz. :D
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-11 13:06:31)

oj tam

Użytkownik

A ja chciałbym się podzielić z pozytywnych wrażeń, iż pierwszy raz oglądałem mecz wyświetlany z projektora, prawie pusta knajpka, przekątna ekranu jakieś 2m. Było ok ;d

Użytkownik

szkoda mi troche irlandii, byli kiepscy w obronie za duzo za gesto jak w pilce recznej, a Trapatoni ich wlasnie przygotowywal do obrony, nie zna irlandczykow  oni sie nie umieja sie bronic raczej z partyzanta atakowac (szybka kontra), taka maja mentalnosc, pare kontr mieli pierwsza klasa braklo tylko dokladnosci i szczescia. 
a chorwacja  piekna pilka wlosi i hiszpanie beda miec problem, jak narazie najlepsza druzyna na euro ale oni  nigdy nie zawodza.

Szczawiożerca

pink: 4 lata to chyba wystarczająca ilość czasu na poznanie możliwości swojej drużyny ;)
Irlandia ma raczej pecha ostatnio, gra całkiem przyzwoicie, ale albo trafi na silną grupę, albo jakąś inną rękę Henry'ego ;)

Podobno człowiek...;)

Irlandia z Chorwacją miała ten sam problem, co Grecja z nami.
Nie doceniła mocnych stron przeciwnika.
W dodatku co najmniej jedną bramkę strzelili Irlandii właśni obrońcy używając dla niepoznaki chorwackiego napastnika. :D
Tylko miny  zawodników Irlandzkich  i kibiców były bezcenne :)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-11 15:41:46)

Użytkownik

Ukraina na czele grupy, Szewczenko klasa sama w sobie (doswiadczenie i umiejetnosci),
przydal by is taki w naszym teamie.

oj tam
	pink napisał(-a):
Ukraina na czele grupy, Szewczenko klasa sama w sobie (doswiadczenie i umiejetnosci),
przydal by is taki w naszym teamie.
Jak dla mnie to najlepszy mecz jaki był do tej pory. Ukraina cały czas grała mocno ofensywnie.
Zobaczymy jak jutro naszym pójdzie :>

Użytkownik

jak dla mnie do tej pory: najlepszy mecz hiszpania - wlochy (chociaz malo goli), najlepsza druzyna - chorwacja.

Podobno człowiek...;)

Hiszpania - Włochy, to na razie nudne rozgrywki grupowe.
Podobnie Anglia - Francja.
Nie ma wielkiej szansy na to, że któraś z tych drużyn nie wyjdzie z grupy.
Ale jak sie np Hispania i Włochy spotkają w półfinale, to dopiero będzie prawdziwy football ;)
Albo np Włochy - Anglia, czy Hiszpania - Francja - w ćwierćfinale.
Pozdrawiam
;-)

Psuj

============================================
Jak myślicie ile dzisiaj przegramy wygramy?

Szczawiożerca

mati75 napisał(-a):
Jak myślicie ile dzisiaj przegramy wygramy?
Na szczęście piłka nożna to taki fajny sport, w którym wbrew przewidywaniom słabszy może skutecznie utrzeć nosa większemu i silniejszemu.
Jak się przesadnie nie wystraszą to z każdym mogą powalczyć. 
Za którymś razem się może udać ;)

Użytkownik

Użytkownik

zostanie z nich tyle co z tupolewa.

Szczawiożerca

Jak wygrywają to "my", a jak przegrywają to już "oni"? ;)

oj tam

Użytkownik

ja mowie o Rosjanach, co prawda w 1612 to oni nas pogonili z Moskwy, ale w 2012 my jestesmy u siebie wiec pogonimy ich pod Moskwe i beda mieli znowu wielka Smute.

Podobno człowiek...;)

Pożyjemy, zobaczymy.
Oczywiście Nasza obrona spisze się jak potrafi najlepiej, ale może cały mecz uda się lepiej, niż wyjazdowy z Hiszpanią.
ALe ostatecznie, i tak nie ma problemu, mecz z drużyną Tuchaczewskiego i Budionnego  dziadkowie wygrali, to na Euro Ruscy swoich kompleksów nie wyleczą, choćby 2 tygodnie z sierpami i młotami defiladowali :D
A drużyna Narodowa jaka jest, każdy widzi.
Jeśli Czesi po 12 minuutach prowadzą z Grekami 2:0, to może  znaczyć, że wyjątkowo mecz o honor był pierwszy a nie trzeci. :(
Pozdrawiam
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-12 18:17:11)

Driver

Mój typ to:
POLSKA     ROSJA
    0        :      2
Wydaje mi się, że ruscy nas fizycznie zajadą ale jeśli ma być na odwrót to... będzie oznaczać, że coś w tej naszej piłce zaczyna się zmieniać.
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2012-06-12 18:16:54)

Użytkownik

2:0 dla czechow dobrze dla nas, znaczy to ze im sie z roskimy noga powinela.

Szczawiożerca

pink napisał(-a):
ja mowie o Rosjanach, co prawda w 1612 to oni nas pogonili z Moskwy, ale w 2012 my jestesmy u siebie wiec pogonimy ich pod Moskwe i beda mieli znowu wielka Smute.
A to przepraszam, źle zrozumiałem ;)
Tylko żeby nie pomyśleli, że to Grecja taka cienka. ;)
Jak zagrają ambitnie, to mogą coś tam osiągnąć.
Byleby nie bronili się ze strachu.

oj tam

Szczawiożerca

Nie jest źle, ale szkoda trochę.
Widać, że Smuda się przesadnie wystraszył Rosjan.
Jak ich postraszyć to też się gubią.