Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Użytkownik

Da się zaprzęgnąć flashplayera na tej przeglądarce? Niby piszą, że ma wbudowane wsparcie dla flashplugina ale nie za bardzo to widzę. Walczyłem z tym bez rezultatów...Orientuje się ktoś czy da radę to ujarzmić?? (dwb 20140415hg-1 z repo debianowego)
Ostatnio edytowany przez menel (2014-06-22 20:41:58)

Psuj

Debianowa wersja jest zjebana zepsuta. Z tego co wiem to sponsor pakietu wymusił na opiekunie, aby użył GTK3: https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=712541#10 a tu mamy niespodziankę:
The gtk3 version doesn't support flash.
W moim repo jest wersja gtk2.

Użytkownik

no elegancko dziękować;)

Użytkownik

jeszcze mam problem z kolorem czcionki/tła wpisywanego adresu, walczę z tym i nic nie pomaga ani przerzucenie configa z tej gtk3 ani odpalenie na innym motywie ani zmiana w opcjach..nie mam pomysłów już
tak jest teraz
a chcę uzystkać efekt taki jaki jest w tej gtk3
jak to zmienić żeby czcionka była czytelna?
Ostatnio edytowany przez menel (2014-06-23 15:28:11)

Psuj

Popraw obrazki bo nie działają.

Użytkownik

ok już ogarnąłem, odpaliłem na innym motywie (wcześniej odpalałem na innych ale nie przeleciałem wszystkich) jest ok, wszystko bangla, jeszcze raz dzięki;)