Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
mam taki problem bo trochu namieszałem przy apcie t.z.n dodałem roznych dystrybucji poradzilem sobie z roznymi zaleznosciami ale potem było ich coraz wiecej i nic sie nie stało apt get update i distupgrade w czym problem chcialem zmienic tło pulpitu wchodze na centrum sterowania i znajduje dwa pliki reszta wyparowała do zgubione znalezione prosze debian maniac o dobre rady jak sie pozbyc tego malego problemu jak odzyskac z powrotrm centrum sterowania do poprzedniego stanu za wszwlkie rady wielkie dzieki pozdrawiam was wszystkicj debian users gang
Po pierwsze podaj jaką masz dystrybucję: stabilną, testową, czy niestabilną. Po drugie powiedz jaką chcesz mieć, po trzecie podaj zawartość sources.list
To są informacje niezbędne do tego aby ktoś zaczął coś myśleć nad Twoim problemem :)
Pozdro
sorki ale problem naprawilem bez zadnych klopotow ale dzisaj wsadzm nowe jajo i kde 3.5 takze na forum dam znac naraie to wszystko a problem usunolem w ten sposub apt get kde-base kde-bin i.t.d zajelo to 20 minut ale porobilo pozdrawiam debian rules
Strony: 1