Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2006-05-06 03:13:12

hermen - Użytkownik

hermen
Użytkownik

kde a pliki znalezione i zgubione problem

mam taki problem bo trochu namieszałem przy apcie t.z.n dodałem roznych dystrybucji poradzilem sobie z roznymi  zaleznosciami ale potem było ich coraz wiecej i nic sie nie stało apt get update i distupgrade w czym problem chcialem zmienic tło pulpitu wchodze na centrum sterowania i znajduje dwa pliki reszta wyparowała do zgubione znalezione prosze  debian maniac o dobre rady jak sie pozbyc tego malego problemu jak odzyskac z powrotrm centrum sterowania do poprzedniego stanu za wszwlkie rady wielkie dzieki pozdrawiam was wszystkicj debian users gang

apt-get install piwo

#2  2006-05-06 11:47:39

Bodzio - Ojciec Założyciel

Bodzio
Ojciec Założyciel
Serwis

Re: kde a pliki znalezione i zgubione problem

Po pierwsze podaj jaką masz dystrybucję: stabilną, testową, czy niestabilną. Po drugie powiedz jaką chcesz mieć, po trzecie podaj zawartość sources.list
To są informacje niezbędne do tego aby ktoś zaczął coś myśleć nad Twoim problemem :)
Pozdro

Debian jest lepszy niż wszystkie klony
Linux register users: #359018
http://www.freebsd.org/gifs/powerlogo.gif
Beskid Niski

#3  2006-05-06 12:16:09

hermen - Użytkownik

hermen
Użytkownik

Re: kde a pliki znalezione i zgubione problem

sorki ale problem naprawilem bez zadnych klopotow ale dzisaj wsadzm nowe jajo i kde 3.5 takze na forum dam znac naraie to wszystko a problem usunolem w ten sposub apt get kde-base kde-bin i.t.d zajelo to 20 minut ale porobilo pozdrawiam debian rules

apt-get install piwo

Stopka forum