Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Członek DUG

W chrocie 32bit pod amd64 zainstalowalem sobie flasha i jave rowniez w 32bitowej przeglądarce. Flash śmiga lecz gdy na stronie pojawi się objekt java przeglądarka znika.
Czy ktos miał tego typu problem?

Członek DUG

Nie kopiuj pluginu javy do katalogu plugins firefox-a, tylko zrób dowiązanie do tegoż katalogu.

Członek DUG

Jest zrobione dowiązanie i robi to za mnie instalacja sun-java5-plugin no ale jest problem

Członek DUG

No to może problem jest zbyt nowa wersja javy. Gdzieś na stronce mozilli napisane jest, że obecne werjse przeglądarek są kompilowane przez gcc 3.xx, i java musi też być skompilowana za pomocą tego gcc. Spróbuj z werjsą 1.4.x.

Członek DUG

Dziki poprobuje. Jak sie nei odezwe to znaczy ze działa :]

Bicycle repairman

Ja mam w chroocie pakiety:
ii sun-java5-bin 1.5.0-06-1 Sun Java(TM) Runtime Environment (JRE) 5.0
ii sun-java5-jre 1.5.0-06-1 Sun Java(TM) Runtime Environment (JRE) 5.0
ii sun-java5-plugin 1.5.0-06-1 The Java(TM) Plug-in, Java SE 5.0
i dowiązanie libjavaplugin_oji.so do /home/grzegorz/firefox/plugins. Firefoksa mam najnowszego ze strony mozilii (1.5.0.4) , odpalanego w trybie emulacji i wsio działa.

Członek DUG

Miałem tak samo Czadman jak Ty lecz mi wywalało zarówno w trybie emulacji jak i w chroocie.
Bab miał racje, zassałem sobie ubuntowski pakiet javy 1.4 i śmiga :]
Dziex:)