Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam
planuje kupić aparat cyfrowy tak max. do 600 zł i chciałbym mieć możliwość podłączenia go do linuxa. jakie marki byście polecili take co działają bez problemu?? Gdzieś wyczytałem że Olympus. Prosze o sugestie
chyba wszystkie, a przynajmniej duża część aparatów współpracuje z linuxem jako USB mass storage device (czyli korzysta sie jak z pendrive'a). Co do wyboru aparatu to po pierwsz zastanów się do czego chcesz go używać, po drugie odwiedź: cyberfoto.pl. Ja poleciłbym coś z Canonów serii A (A510,A520,A530)
ja wychodze z zalozenia ze lepiej jest dozbierac albo nawet pozyczyc i kupic raz a porzadnie... ja sie zapozyczylem i kupilem d50 (rok temu, wiec kosztowal w cholere jak na moje warunki finansowe) ale powiem szczerze, ze za nic w swiecie nie przesiadlbym sie na idiotkamere, zreszta, wystarczy spojrzec na foty... (np ta, jedna z moich pierwszych :)
ja wychodze z zalozenia ze lepiej jest dozbierac albo nawet pozyczyc i kupic raz a porzadnie... ja sie zapozyczylem i kupilem d50 (rok temu, wiec kosztowal w cholere jak na moje warunki finansowe) ale powiem szczerze, ze za nic w swiecie nie przesiadlbym sie na idiotkamere, zreszta, wystarczy spojrzec na foty... (np ta, jedna z moich pierwszych http://jumanji.pl/galeria/index.php/galerie_jumanji … humbnail=true :)
dzięki za podpowiedzi