Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Bicycle repairman

Jak długi musi być wątek, aby warto go było umieszczać na forum zamiast w shutboksie ?

Członek DUG
Dla mnie ten shoutbox jest poprostu malym chatem gdzie mozna pogadac, o pierdolach , od powaznych teamtow jest forum :).

Członek DUG

Najbardziej podoba mi się przedostatnia opcja.
I żeby nie być gołosłownym - drugie zdanie.
Dupa, dupa, dupa, dupa - więcej niż drugie zdanie.

Bicycle repairman

Najbardziej podoba mi się przedostatnia opcja.
I żeby nie być gołosłownym - drugie zdanie.
Dupa, dupa, dupa, dupa - więcej niż drugie zdanie.
Spodziewałem się, że ten wątek nie będzie zbyt popularny, ale jest z przymrużeniem oka. :)

Piwo DUG

przymrużeniem oka no tak
Nie mam czsu na pogaduchy ale jak trza to trza dlamnie Jest shoutbox jest GUT lub GIt niemam foch do tego niech jest jak jest i enter
Pozdrawim i Naschle

Ojciec Założyciel
Żadko wchodzę na #error, a shotbox o pierdołach jest fajny

Członek DUG

Członek DUG

Dla mnie ten shoutbox jest poprostu malym chatem gdzie mozna pogadac, o pierdolach , od powaznych teamtow jest forum :).
w sumie to bym się zgodził, z jednym małym ale...
wg mnie chodzi o to, że te pierdoły powinny być takie okołolinuksowe, albo okołodebianowe, gdy natomiast są to po prostu pierdołowate pierdoły to chyba lepszy jest czat na onecie ;P
pozdrawiam

Moderator

Żadko wchodzę na #error
no wlasnie dawno Cie Bodzio nie bylo. Jak chcecie gadac o pierdolach to wlazcie na errora z pewnoscia sie nie zawiedziecie ;D

Użytkownik
moim zdaniem warto pisać posty ,w końcu wiadomości zostają na forum na stałe a z shoutboksa są kasowane,
mimo żę nawet coś się powtarza to można sobie przeczytać posta w ramach przypomnienia jak to się robiło
jeszcze mam pytania do czadmana ;)
czadman próbujesz tą sondą wywrzeć presję ,żeby pisano więcej pytań w shoutboksie?
chyba ,że moderatorzy nie wyrabiają się z robotą to proponuje jeszcze z kilku dokoptować,forum na pewno na tym skorzysta

Admin łajza

czadman próbujesz tą sondą wywrzeć presję ,żeby pisano więcej pytań w shoutboksie?
ciekawa interpretacja :]