Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Kupiłem sobie monitor LCD IIyama ProLite E1900WS. Podoba mi isę panoramiczny itd. Ale nie mogę za cholere dopasować w KDE odpowiednio czcionek żeby w miarę ładnie wyglądały w przeglądarkach. Może ktoś mi wkleić swoje ustawienie czcionek w kde.
ale o co chodzi o wygładzanei czy kształt zniekształcony ? n amoim lcd 17" przy włączonym pełnym wygładzaniu wyglądają czcionki bajecznie nei jak w w M$ i jakiś Clear Type ;p
dna czcionka. Ale w przeglądarkach są straszne. Nie wiem czy przez to że to monitor panoramiczny czy gdzieś mam coś źle ustawioine.
dna czcionka. Ale w przeglądarkach są straszne. Nie wiem czy przez to że to monitor panoramiczny czy gdzieś mam coś źle ustawioine.
Z poprzednim monitorem bylo ok? Bo np z Firefoxem jest taka historia, ze na dzien dobry sa straszne czcionki i wystarczy podlubac w ustawieniach. Inna sprawa, ze moze masz ustawiona inna niz 'fabryczna' rozdzielczosc. Niektore monitory kiepsko sobie radza z innymi rozdzielczosciami.