Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Członek DUG

no no chyba kupie sobie sluchawkii mikrofon :D

prawiczek erotoman
Skype fajny komunikator nie to co wadliwy gg. A propo nie chce zakładać nowego tematu od wczoraj wyłącza mi sie gg60 (oczywiście pod winXp ;) ), ale nie program tylko sam przechodzi na niedostępny, ale nie da się go spowrotem przestawić na dostępny więc trzeba go wyłączyć i włączyć a po chwili to samo od nowa jeżeli ktoś mógłby mi pomódz byłbym bardzo wdzięczny.
po. komentarze typu "win to hała instaluj linuxa" czy "formacik nie zaszkodzi" są nie mile widziane :P

Ojciec Założyciel
Poczytaj na stronie GG - jeżeli nie przeprowadzisz aktualizacji systemu na stronie Windows Update to ci GG nie zadziała
"win to hała instaluj linuxa"

prawiczek erotoman
Poczytaj na stronie GG - jeżeli nie przeprowadzisz aktualizacji systemu na stronie Windows Update to ci GG nie zadziała
Jak nie zadziała jak działa i cały czas było ok do wczoraj. Co prawda na początku nie chciał działać ale za radą sąsiada zamataczyło sie i działą.
"win to hała instaluj linuxa"
miałem raz ochote ale w sklepie nie mieli to raz a dwa ściągać wiosny lata i takich tam mi si eni echce bo mi na to szkoda transfera wole sobie jakiś meczyk ściągnąć nawet z PP. A pozatym to do tego linuxa to czeba specjalne programy bo te pod win linux raczej nie obsługuje (a może sie myle)

Ojciec Założyciel
Ależ obsługuje, może nie wszystkie ale jednak, a co ty tam piszesz o ściąganiu wiosny i lata ?
Masz neta z Esko ? ściąfnij Debiana z http://www.debian.org i zainstaluj zgodnie z instrukcjami na naszej stronie. Możesz zapomnieć o wirusach. Przypuszczam że sprzęt masz dobry - to nie będzie problemu z szybkością działania :)

prawiczek erotoman
Ależ obsługuje, może nie wszystkie ale jednak, a co ty tam piszesz o ściąganiu wiosny i lata ?
Masz neta z Esko ? ściąfnij Debiana z http://www.debian.org i zainstaluj zgodnie z instrukcjami na naszej stronie. Możesz zapomnieć o wirusach. Przypuszczam że sprzęt masz dobry - to nie będzie problemu z szybkością działania :)
A co mi tam ściągne to coś i zlukam apropo gierki chodzą??

Ojciec Założyciel
Przecież Ci Wepster pisał że chodzą, a Wepster na widok windowsa dostaje wysypki, więc w czasie najbliższej rozgrywki to ci tak zczesze dupsko że zobaczysz :)
Część gier chodzi pod wine, część pod winex (większość), część pod CrossOver Ofice - ale warunek - trzeba mieć niestety niezłą maszynkę. Procek tak od 1200 w górę

prawiczek erotoman
Przecież Ci Wepster pisał że chodzą, a Wepster na widok windowsa dostaje wysypki, więc w czasie najbliższej rozgrywki to ci tak zczesze dupsko że zobaczysz :)
Część gier chodzi pod wine, część pod winex (większość), część pod CrossOver Ofice - ale warunek - trzeba mieć niestety niezłą maszynkę. Procek tak od 1200 w górę
No to czeba spróbować :) z Websterem też byleby nie w Twierdze :]

Votisław Naczelnik

gadałem z Tech'em przez skype i w tle chyba słyszałem gromadke dzieci ;)

Ojciec Założyciel
ja je nawet widziałem - na zdjęciach, ładne :)