Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Członek DUG
Bez komentarza!
Ostatnio edytowany przez LongeR (2008-06-13 19:17:33)

Admin łajza

LongeR napisał(-a):
na 100% był przekupiony
byłeś przy tym?

Członek DUG

prawiczek erotoman
qluk napisał(-a):
Rumi, weź mu wyedytj posta i wytnij ten syf. Bo to co się dzieje jest juz przesadą. Aż sam żałuję że dałem linka do czegos co napuchło takimi i gorszymi formmai, no nawet nie ma tego jak okreslic.
nei ma sensu edytować huja cza napiętnować[sędziego nei LongerA] ;) karnego nei było koniec kropka ... foch i huj

Użytkownik

No OK... Skoro jeden Leo Holender nie daje rady to cała drużyna Holendrów napewno da :]

Pan inż. Cyc

rumi: a Ty masz wieksze uprawnienia i kompetencje do sedziowania meczu?
Czepiacie sie sedziego, ale gdyby nie idiotyczna gra pod koniec "na czas" i wrecz proszenie sie Lewendowskiego o odgwizadanie, bo kto tuz przed sedzia tak sie zachowuje. W sumie dobrze ze tak sie stalo moze w koncu do kogos trwai ze zzbieranie na pare miesiecy ludzi z zespolow po calym swiecie to nie przepis na wygrana.

elektryk dyżurny

ej pany, dajcie siana z tą piłą. nawet jakbyśmy pokonali austriaków, to i tak chorwaci by nas rozpykali na drzazgi - o czym wkrótce wszyscy się przekonamy zresztą. wszelkie wrzuty na tego sędziego nie mają sensu, a zaszczuwanie tego faceta (pono w necie krąży gdzieś jego adres i domowy telefon, policja dała mu 24h ochronę itd). ludzie, to jest przecież chore. i bardzo niesportowe.

Ojciec Założyciel
zamykam do poniedziałku. Czas się uspokoić. Swoją drogą co za głupota zamykać przed moderatorami:D

Członek DUG

no i zesmy przegrali.
ale i tak jestem happy. przynajmniej bylismy na euro.
z tym ze sam sie dziwie jak onie sie na euro dostali. wspolczuje leo, jak momentami widizalem co nasi zawodnicy wyprawiaja to walilem doslownie glowa w sciane .To raczej nie wina trenera, tyrudno zeby Leo nam wiecej rogerow sprowadzil. a niestety reszta naszych zawodnikow wylaczajac boruca nadaje sie do okregowki. i skad wziac lepszych ??

prawiczek erotoman
z forum ;) też sie ciesze ze byliśmy i że będziemy na następnych o ile nam nie wezmą tej organizacji, a teraz jak po mś oczyszczenie i jazda el mś ;) już sie doczekać nei moge

Użytkownik

wszystko fajnie, tylko skubance na leo psy wieszaja.
wqrwia mnie ten palant lato.
mowi , czemu rasowego napastnika nie wzial na euro.
przepraszam, ale moim zdaniem kandydat na prezesa pzpn powinien wiedzeic ze od takich decyzji jest trener a nie prezes qrwa jego mac.
janas chcial tak zrobic, to listkiewicz w 24h kadre zmodyfikowal (kilka telefonow).
i jak ma byc w polskim futbolu dobrze , jak tylko nazwiska trenerow sie zmieniaja a rzadzi i tak kto inny?
PRECZ Z UKLADAMI!!!!!
ja ufam Leo.
ma jaja.

Użytkownik

Wszyscy w PZPN sa madrzejsi jak sie Leo nie udalo. A przeciez dopiero zaczal modyfikowac nasza kadre..
http://sport.onet.pl/0,1248770,1772504,wiadomosc.html

prawiczek erotoman
opis na gg "A za cztery lata na Euro nikt nas do domu nie wyśle..."

Członek DUG

Członek DUG

Użytkownik

Polska mnie nie zdziwila.....
ale zeby szwaby wygraly z Portugalia :(((
zycie nie ma sensu :/
:PPP

Użytkownik

spoko,
dzisiaj Turcja - Chorwacja,
co obstawiacie? Może być wyrównany mecz i ciekawie,
jeśli Turcja nie straci tego powera z meczu Czechami.
Pewnie Chorwaci też się przestraszyli jak zobaczyli końcówkę tamtego meczu...

Użytkownik

obstawiam Chorwacja 2 : 1 Turcja :)

Użytkownik

kibicuje chorwacji, ale cos mi podpowiada, ze turcja sie obudzila i powtorzy wyczyn z korei :/
ale nic sie nie stanie jak ksiezyce awansuja.
najbardziej nie moge szwabow darowac:/

Użytkownik

oj tam, wyzsi byli i portugalczycy doskoczyc na czas nie potrafili i juz ;)

Ojciec Założyciel
na pewno wygrają Polacy :)

prawiczek erotoman
widze szwabów każdy lubi :D ja licze dziś na karne ... nei wiem czemu ale lubie je ogladać

Użytkownik

Bodzio napisał(-a):
na pewno wygrają Polacy :)
w przypadku niemiec to sie nawet sprawdza:)
jakby nie patrzec to polacy wygrywaja:)
i jerden balack sie zaplatal:PPPPP

Użytkownik

No i pewnie Polacy strzela najwiecej bramek na Ojro :]